ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΑΣ

Το HAPPY PEOPLE ACTORS ιδρύθηκε το 1990 από την Στέλλα Μπουσίου. Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε και εξακολουθούμε να συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρίες, τηλεοπτικά κανάλια, τηλεοπτικές παραγωγές και κινηματογραφικές ταινίες.

Με βαθιά γνώση του καλλιτεχνικού χώρου εκπροσωπούμε παιδιά, εφήβους, ενήλικες, βοηθητικούς ηθοποιούς, χορευτές, αθλητές, μουσικούς, celebrities και μοντέλα όλων των ηλικιών.

To HAPPY PEOPLE ACTORS έκτος των άλλων έχει και ένα ιδιαίτερο τμήμα με Έλληνες ηθοποιούς, τους οποίους εκπροσωπεί με την φροντίδα, τη συνέπεια και την ασφάλεια που προσφέρει η εταιρεία μας.

Ο στόχος μας είναι η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών μας, αλλά και η ευχαρίστηση και η δημιουργικότητα των ατόμων που εκπροσωπούμε.

Έχετε το σενάριο; Έχουμε τα πρόσωπα!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ο Μάξιμος Καρράς είναι ο Casting Director του HAPPY PEOPLE ACTORS. Με πλούσιο επαγγελματικό υπόβαθρο από το 1989 σε γνωστές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Μάξιμος είναι μια πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα μας και βασικό πρόσωπο για το επιτυχημένο αποτέλεσμα του έργου σας.